صنعت بیمه در حوزه حفظ منابع اقتصادی كشور حرف اول را می زند

صنعت بیمه در بخش تخصیص منابع و پوشش ریسک های متنوع مجموعه های تولیدی و خدماتی کشور از قطعات اصلی اقتصاد کلان به شمار می رود.
صنعت بیمه در حوزه حفظ منابع اقتصادی كشور حرف اول را می زند

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، مهندس مجید بهزادپور که در جمع مدیران ارشد و کارشناسان صنعت بیمه سخن می گفت، با اعلام این مطلب افزود: ارزیابی و مدیریت ریسک در سطح بنگاه های اقتصادی و اقتصاد کلان از مهمترین توانمندی هایی است که بیمه های بازرگانی دارا می باشند.

رئیس کل بیمه مرکزی با تاکید بر تقویت مرکز ریسک نهاد ناظر در راستای کنترل و کاهش ریسک های پذیرفته شده توسط صنعت بیمه، خاطرنشان کرد: آموزش، تبادل اندیشه، جمع بندی و تحلیل آموزه های تخصصی در حوزه ریسک با تکیه بر کارکردهای اجرایی آن به تصمیم سازی صحیح در اداره مجموعه های اقتصادی کشور منتهی خواهد شد.

دیگران چه می خوانند:

رئیس شورای عالی بیمه با بیان این مطلب که صنعت بیمه، بهای ریسک های متنوع را تعیین می کند بر مدل سازی در حوزه ریسک تاکید کرد و افزود: پیش بینی نسبی خسارات از مهمترین دستاوردهای مدیریت ریسک به حساب می آید و با تقویت زیرساخت ها به کاهش و مهار این قبیل ریسک ها منجر خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود از حجم بالای خسارات در بیمه های درمان به عنوان یکی از دغدغه های جدی صنعت بیمه یاد کرد و اظهار داشت: تجمیع اطلاعات حوزه سلامت و درمان، در سامانه "هاب درمان" در سایه هم افزایی صنعت بیمه و نهادهایی نظیر وزارت بهداشت و سازمان سلامت این امر تحقق می یابد.

رئیس کل بیمه مرکزی در پایان از برگزارکنندگان این کارگاه آموزشی قدردانی کرد و درخواست کرد این قبیل رویدادها در حوزه های گوناگون بیمه ای نیز طراحی و اجرا شود.


دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران: تحقق ضریب نفوذ هفت درصدی به یک نهضت ملی احتیاج دارد

در ادامه این نشست، دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران با تاکید بر نقش محوری آموزش در تمامی ارکان صنعت بیمه و عملکردهای آن، اظهار داشت: با اتخاذ سیاست یکپارچه در خصوص همگانی سازی محصولات و خدمات بیمه ای، رسیدن به ضریب نفوذ بیمه تا هفت درصد دور از دسترس نخواهد بود.

بر اساس این گزارش، دکتر سید محمد کریمی در این کارگاه آموزشی با اشاره به ضرورت تخصص مداری در حوزه کنترل ریسک های بیمه ای خاطرنشان کرد: برای هر ریسک نظیر سیل و زلزله باید بیمه نامه های اختصاصی متناسب با شرایط اجتماعی و وضعیت اقلیمی و میزان حادثه خیزی جغرافیایی، طراحی و صادر شود.

دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران از همکاران و دلسوزان صنعت بیمه خواست تا در نشست ها، محافل و رویدادهای مختلف نسبت به تبیین مفاهیم بیمه ای، خدمات و محصولات آن اقدام کنند.

وی با تشریح الگوهای موجود افزایش ضریب نفوذ بیمه، اعلام کرد: افزایش ضریب نفوذ بیمه به دلیل اهمیت خاص آن باید در قالب طرح نهضت ملی بیمه ای دنبال شود.

دکتر کریمی به اهمیت موضوع برندسازی در صنعت بیمه اشاره کرد و گفت: وقتی بیمه گر از لحظه آغاز تعهد بیمه ای تا مرحله پرداخت خسارت در کنار بیمه گذار باشد برند اعتمادآفرینی صنعت بیمه شکل خواهد گرفت.

دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران در پایان نسبت به واقعی شدن نرخ حق بیمه پرداختی به صندوق حوادث طبیعی ساختمان و حمایت نمایندگان خانه ملت از این صندوق، تاکید کرد.

گفتنی است در این نشست، دکتر مسعود حجاریان، رئیس انجمن حرفه ای بیمه در خصوص اهمیت برآورد صحیح "نرخ" و اعلام منطقی "شرایط" بیمه ای برای کنترل ریسک های اقتصادی سخن گفت و تنی چند از صاحب‌نظران بیمه ای نیز به طرح دیدگاه های خود پرداختند.

صنعت بیمه در حوزه حفظ منابع اقتصادی كشور حرف اول را می زند

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟