به گزارش روابطگستر؛ جواد خیابانی تیم های اصلی ایران را به چالش دعوت کرد. جواد خیابانی گزارشگر با سابفه ورزشی ایران است. جواد خیابانی سال هاسن که در عرصع ورزش فعالیت دارد. جواد خیابانی یکی از کامل ترین اطلاعات فوتبالی را دارد.
ویدئوی صحبت های جنجالی جواد خیابانی را ببینید.
بیوگرافی جواد خیابانی
نام: جواد
نام خانوادگی: خیابانی
تاریخ تولد: 27 آبان 1345
محل تولد: تبریز
وزن: 105کیلو
پیشه: گزارشگر
همسر: بهناز خیابانی
فرزندان: نگار خیابانی
جواد خیابانی 27 آبان 1345 در کرج متولد شد ، او تهیهکننده، گزارشگر و مجری برنامه های ورزشی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران است.
جواد خیابانی و همسرش
همسر جواد خیابانی بهناز خیابانی است که در سال 1373 با یکدیگر ازدواج کرده اند و دارای یک دختر به نام نگار خیابانی هستند که در سال 1375 در کرج به دنیا آمده است .
تحصیلات جواد خیابانی
در همین شهر تحصیلات مقدماتی و متوسطه را در هنرستان بهشتی به پایان رسانید. در سال 1364 در رشته مهندسی متالورژی – ریخته گری – از دانشکده تربیت، دبیر فنی تهران واقع در لویزان دانشآموخته شد. سپس در سال 1368 به عنوان مدرس هنرستان در دروس فنی به استخدام وزارت آموزش و پرورش درآمد. دو سال نیز در هنرستان رجایی بندر عباس به عنوان معاون آموزشی (ناظم هنرستان) مشغول به کار شد.
داستان کارگری جواد خیابانی
خودش در این باره می گوید: من از کودکی و نوجوانی کار کردن را دوست داشتم و در استادیوم ها بستنی و ساندویچ می فروختم حتی مقواهای اضافی را جمع آوری می کردم و با آنها نوعی کلاه یا آفتاب گیر می ساختم و در استادیوم ها به تماشاگران می فروختم تا هزینه تحصیل خودم را تامین کنم و بعدها در دوران جوانی به دوختن پرچم های قرمز و آبی و نارنجی (برای تیم آرارات) اقدام کردم و همزمان در انبار بوجاری اداره اصلاح بذر کرج به کارگری مشغول شدم زیرا احساس می کرم کار کردن جوهره مرد است و این را افتخار خودم می دانم که همیشه روی پای خودم ایستاده ام.
فعالیتهای ورزش جواد خیابانی
او به خاطر بیماری فلج اطفال که در سال 1348 به آن دچار شده بود مشکلات حرکتی زیادی داشت که هنوز هم از آن رنج می برد اما با این وجود در مسابقات دوچرخه سواری آموزشگاه های ایران در سال 1362 قهرمان جاده شد. در سال های 62 – 63 و 64 بک چپ و دروازه بان تیم هنرستان و تیم منخب آموزشگاههای کرج بود. در سال 1366 در المپیک دانشجویان ایران در شیراز شرکت کرد. در آن مسابقات او هم عضو تیم بسکتبال و هم تیم فوتبال منتخب دانشکده های فنی و مهندسی تهران بود که به مقام پنجم ایران در رشته فوتبال دست یافت و در همان سال به اردوی تیم ملی دانشجویان ایران دعوت شد. این اردو هرگز تشکیل نشد زیرا در آن زمان ورزش دانشگاهی چندان فعالیت مهمی نداشت.
آغاز فعالیت گزارشگری جواد خیابانی
در سال 1373 در آزمون جذب گزارشگر و مجری ورزشی تلویزیون ایران IRIB پذیرفته شد. از آن زمان تا به حال به عنوان تهیهکننده، گزارشگر و مجری برنامه های ورزشی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران کار می کند.
جوایز جواد خیابانی
جایزه ها بهترین گزارشگر صدا سیما در سال 77 - محبوب ترین چهره تلویزیون از سوی مجله سروش سال 78.
برنامه های تلویزیونی جواد خیابانی
جواد خیابانی از سال 1373 تا به حال در بیش از 40 برنامه مختلف، به عنوان تهیه کننده شرکت داشته که برخی از آن ها فهرست شده است
معرفی ورزش ها، سال 1373- شبکه سه
ایران در جام جهانی، 1375 - شبکه یک
جام ملت های آسیا، 1376 - شبکه سه
دیدار، شبکه پنج
ما، شما، ورزش - شبکه سه
در جستجوی ورزش - شبکه دو
آموزش فوتبال - شبکه آموزش
یار دوازدهم - شبکه سه
سفر به مسابقات پارالمپیک 2008 پکن
0 دیدگاه