به گزارش روابطگستر؛ اخبار حوادث در مورد قتل زیاد پیش می آید. در اخبار حوادث نشر اخبار مربوط به قتل و خون ریزی ضروری است. دستگیری قاتلین به خصوص قاتلین زنجره ای در انتشار اخبار حوادث می تواند بازدید زیادی داشته باشد. هدف از نشر این گونه حوادث در اخبار حوادث، آگاه سازی مردم برای جلوگیری از اتفاق دوباره اینگونه حوادث می شود.
حبیب رازدار فرمانده انتظامی شهرستان خاش گفت: در پی اعلام وقوع قتل اعضای خانواده ای در یکی از مجتمع های مسکونی شهرستان خاش به مرکز فوریت های پلیسی 110، بلافاصله ماموران کلانتری 12و پلیس آگاهی به محل اعزام شدند.
وی افزود: با حضور ماموران در محل حادثه مشخص شد سه نفر از اعضای یک خانواده (مادر 48 ساله دختر 17 ساله و پسر 12 ساله ) حوالی ساعت پنج صبح امروز با استفاده از اسلحه سرد توسط فرد یا افراد جنایتکار به قتل رسیدهاند.
این مقام انتظامی افزود: با حضور فرمانده انتظامی شهرستان در معیت مامورین تحت امر در محل حادثه، اقدامات لازم در صحنه برای بررسی انگیزه و شناسایی و دستگیری قاتل یا قاتلان این فاجعه هولناک به صورت ویژه آغاز شده است و نتیجه آن در تعاقب به اطلاع عموم شهروندان خواهد رسید.
شهرستان خاش
شهرستان خاش یکی از شهرستانهای استان سیستان و بلوچستان در ایران است. این شهرستان در محدوده سرحد بلوچستان[2] و مرکز این شهرستان، شهر خاش است.
موقعیت جغرافیایی
شهرستان خاش از شمال با شهرستان میرجاوه، از غرب با شهرستان تفتان، از جنوب غربی با شهرستانهای ایرانشهر و مهرستان، از جنوب با شهرستان سیب و سوران و از جنوب شرقی با شهرستانهای سراوان و گلشن همسایه است.
پیشینه نام
واش نام قدیمی این شهرستان است که درسال1308 توسط رضاشاه به خاش تغییر یافت. واش کلمه ای به زبان بلوچی و به معنی وش، شیرین وخوش است. دهخدا در لغت نامه اش دربارهٔ معنی خاش مینویسد: خاش: خوش آب و هوا.[3] در زبان فارسی، خاش را مادرزن و مادر شوهر نیز معنا کردهاند.[4] که البته بعید به نظر میرسد معنی دوم دربارهٔ شهر خاش صدق کند.
عوارض طبیعی
ارتفاعات، رودخانهها، قناتها، چاههای آب، چشمهها (اعم از فصلی و غیر فصلی) و کوه تفتان، از نظر تقسیمبندی حوزهای آبریز ایران، شهرستان خاش را به 5 محدوده مطالعاتی تقسیم کرده که قسمتهایی از 3 حوزه آبریز اصلی یعنی حوزههای کویر لوت، جازموریان و ماشکید (ماشکیل) را در بر میگیرد. این محدودهها عبارتاند از:
دشتهای خاش و پشتکوه از حوزه ماشکید
دشتهای گوهرکوه و آبخوان از حوزه آبریز کویر لوت
محدودههای ایرندگان و کارواندر از حوزه آبریز جازموریان
در این شهرستان تقریباً تمام بهرهبرداری آب توسط منابع آب زیرزمینی صورت میگیرد و رودخانههای منطقه عموماً فصلی میباشند.
آب و هوا
خاش به سبب ارتفاع بلند از سطح دریا از آب و هوای مطلوب تری نسبت به سایر نقاط استان سیستان و بلوچستان برخوردار است. بهطور کلی شهرستان خاش دارای آب و هوای گرم و خشک میباشد. میانگین بارش سالانه در این شهرستان حدود 10 میلیمتر و دمای آن در زمستانهای سرد به 10 درجه زیر صفر میرسد اما بهطور عادی سردترین روزهای سال در خاش 5 درجه زیر صفر و گرمترین روزهای تابستان دمای 40 درجه سانتی گراد است.[5]
پیشینه تاریخی
خاش امروزی در نزدیکی شهر قدیمی خاش قرار دارد که تاریخ پیدایش آن به پیش از حکومت نادرشاه میرسد. این شهر تا قبل از نادرشاه به علت ناامنی چندان اعتباری نداشت اما نادر شاه ضمن سرکوبی راهزنان، این منطقه را امن کرد و بعدها قلعههایی ساختهشد و بدینترتیب خاش رو به توسعه و آبادانی گذاشت و از شکل یک روستا خارج شد و آرامآرام سیمای شهر به خود گرفت.
0 دیدگاه