تکمیلی | گروگان گیری وحشیانه در ایلام | جزئیات کامل گروگان گیری ایلام

ساعتی پیش در سازمان املاک و اموال بنیاد مستضعفان ایلام شخصی اقدام به گروگانگیری کرد. احتمال کشته شدن فرد گروگانگیر در جریان این گروگانگیری وجود دارد.
تکمیلی | گروگان گیری وحشیانه در ایلام | جزئیات کامل گروگان گیری ایلام

به گزارش روابط گستر؛ گروگان گیری یکی از جرائم غیر قابل بخشش در دنیا است. گروگان گیری دلایل مختلفی می تواند داشته باشد. گاهی شخص گروگان گیر نیت این کار را نداشته است اما بنا به اتفاقات مجبور می شود گروگان گیری کند. گروگان گیری در ایران نیز گاهی پیش می آید. امروز جلوی سازمان املاک و اموال بنیاد مستضعفان ایلام یک گروگان گیری خونین اتفاق افتاد. جزئیات خبر را در ادامه مطب بخوانید.

گروگان گیری امروز چهارشنبه 28 اردیبهشت ماه در ایلام دقایقی پیش پایان یافت. ساعتی پیش یکی از ‌نیروهای سابق ‌اداره اموال و املاک بنیاد مستضعفان استان ایلام ‌در این مجموعه اقدام به گروگانگیری کرد‌‌ که بلافاصله نیروهای نوپو در محل حاضر شدند.

دیگران چه می خوانند:

 حاضران در محل نیز از تیراندازی و حرکت آمبولانس‌ها به محل گروگانگیری خبر دادند.
گروگانگیر 3 نفر را کشت و ‌5 نفر دیگر را زخمی کرد و در پایان خودکشی کرد
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی ‌ایلام به تسنیم ‌گفته است در این حادثه، گرو‌گانگیر‌ سه نفر از کارکنان اداره اموال تملیکی ایلام را کشت و خودش نیز دست به خودکشی زد.

سرهنگ فرزاد یاسمی افزوده است: این حادثه صبح امروز در محل ‌اداره اموال و املاک بنیاد مستضعفان استان ایلام رخ داد و در پی آن یکی از کارکنان سابق این اداره که اخراج شده بود اقدام به گروگانگیری و در نهایت تیراندازی به‌سمت عوامل این اداره کرد.

اولین فیلم از محل گروگانگیری در یکی از ادارت ایلام

وی تصریح کرد: در پی این حادثه پنج نفر هم زخمی شدند.

به‌گفته ‌یاسمی ‌وضعیت برخی از مصدومان وخیم گزارش شده است و ابعاد مختلف موضوع نیز در دست بررسی است.

سازمان اموال و املاک بنیاد مستضعفان ایلام در محدوده مرکز این شهر واقع شده است.

 تکمیلی | گروگان گیر اخراج نشده نبود؟
بنیاد مستضعفان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران اعلام کرده است که فرد گروگانگیر شاکی بوده و علت شکایت او هنوز کاملا مشخص نیست که منشا داخلی داشته یا خارجی و در حال پیگیری برای اعلام جزئیات این حادثه هستیم. همچنین انگیزه او از قتل هنوز مشخص نیست، اما گروگانگیر کارمند اخراج شده نبوده و فقط از کار معلق شده که به زودی اطلاعات دقیق‌تر اعلام می‌شود.

فیلمی از داخل ساختمان محل گروگانگیری امروز در شهر ایلام

اسامی کشته‌شدگان این حادثه میلاد فتاحی، سعید رستمی، شیوا محمدی و ناهید روشنی است.

میلاد فتاحی فرزند الیاس فتاحی معاون سیاسی سابق استانداری ایلام است.

به گفته فرمانده انتظامی استان ایلام کسانی که کشته یا مجروح شدند از کارمندان بوده‌اند و از ارباب رجوع نبودند.

 

جرم گروگان گیری یا آدم ربایی در ایران چیست؟

حکم آدم ربايی و گروگانگيری : طبق ماده 621 قانون مجازات اسلامی در جرم آدم ربایی ساده مجازات آن حبس از 5 الی 15 سال و در صورتیكه سن مجنی علیه كمتر از 15 سال یا ربودن با وسیله نقلیه باشد یا به مجنی علیه آسیب جسمی یا حیثیتی وارد شود مرتكب به حداكثر...
اگر کسی در ایران گروگان گیری یا آدم ربایی کند قانون با او چه میکند؟
این كار غیرانسانی در بیشتر موارد به دلیل دریافت پول بدون زحمت و كار كردن انجام می پذیرد و عموما با انگیزه های شخصی انجام می گیرد، اما در مواردی نیز به صورت برنامه های فرقه ای و حزبی و حتی حكومتی و مذهبی است.در دهه1870 بیشترین علت آدم ربایی یا گروگانگیری جنگ بوده و در دهه1970 به بعد، بیشتر به دلیل انگیزه های تروریستی و جنایی این كار انجام شده است.

همانطور كه از اسم آن پیداست ، آدم ربایی از ربودن است و در تعریف آن گفته شده : به انتقال یك شخص بدون رضایت او از محلی به محل دیگر بوسیله زور ، تهدید یا فریفتن آدم ربایی گفته می شود و تاریخچه آن به قانون «حمورابی» اولین قانون مدونی كه وجود دارد بر می گردد.

مجازات آدم ربایی در ایران چیست؟
آدم ربایی از جمله جرایمی محسوب می شود كه از گذشته وجود داشته و امروز نیز با انگیزه های مختلف و دلایل متفاوت صورت می گیرد شاید بتوان گفت بعد از جرم قتل عمدی ، مهمترین جرم علیه اشخاص جرم آدم ربایی است . تحت شرایطی آدم ربایی می تواند بعنوان یك بزه بین المللی و به عنوان یك جرم سیاسی مورد بررسی قرار گیرد.

جرم آدم ربایی و گروگانگیری دو مصداق از جرایم علیه اشخاص هستند كه یكی از مواهب خدادادی انسانها یعنی آزادی تن را مورد تعرض قرار داده و موجبات سلب آزادی تن را فراهم می آورند این جرایم علاوه بر اینكه آزادی تن اشخاص را سلب می كنند ، در اغلب اوقات صدمات بدنی (ضرب و جرح و قتل) و صدمات حیثیتی (ریختن آبرو، شرف و هتك ناموس) بر پیكر افراد وارد می كنند كه غیر قابل جبران می باشند و غالباً با نوعی عنف و تهدید و اجبار یا حیله و نیرنگ با انگیزه های سوء همراه هستند
در جوامع امروزی این چنین جرایمی تحت عنوان ترورسیم مطرح و مورد پی گیری واقع می شوند با این كه قانوّن گذار نظام جمهوری اسلامی ایران همچون دیگر نظامهای موجود برای مهار و كنترل جرم آدم ربایی مجازاتهای سنگین و حتی در موارد خاص مجازات اعدام در نظر گرفته است ولی با این همه واقعیت این است كه جرم آدم ربایی همچون جرایم دیگر در كشور ما در حال افزایش است .

طبق ماده 621 قانون مجازات اسلامی در جرم آدم ربایی ساده مجازات آن حبس از 5 الی 15 سال و در صورتیكه سن مجنی علیه كمتر از 15 سال یا ربودن با وسیله نقلیه باشد یا به مجنی علیه آسیب جسمی یا حیثیتی وارد شود مرتكب به حداكثر مجازات یعنی 15 سال حبس محكوم خواهد شد و در صورت ارتكاب جرایم دیگر به مجازات آن جرم نیز محكوم می‌گردد.

 

تکمیلی | گروگان گیری وحشیانه در ایلام | جزئیات کامل گروگان گیری ایلام

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟