به گزارش روابط گستر، سهامداران «فخوز» پس از اطلاعرسانیهایی که در روزهای گذشته توسط شرکت فولاد خوزستان در راستای گزارش عملکرد شفاف انجام شد، امروز چهارشنبه 29 آذرماه 1402 در این شرکت حضور یافتند و اعضای هئیت مدیره طی گزارشی عملکرد، دستاورد و برنامه آتی این مجتمع تولیدی را تشریح کردند.
فولاد خوزستان به عنوان برگزارکننده این مراسم به موضوعاتی نظیر چالش ها و فرصت های صنعت فولاد در ایران و فخوز و تاثیر آنها بر بازار سرمایه پرداخت. در بازدید امروز سهامداران فخوز از شرکت فولاد خوزستان بر چند محور اصلی در مسیر شفافیت عملکردی تاکید شد. فخوز با رشد 9 درصدی حجم معاملات شمش فولاد توانست رتبه سوم معاملات بورس کالا را از آن خود کند.
شرکت فولاد خوزستان در سال 1402 توانست با 39 مرتبه رکوردشکنی به جهش 72 درصدی سود ناخالص برسد. همچنین فخوز موفق شد در مدت 8 ماهه سال جاری 42 درصد رشد را در درآمدهای عملیاتی به ثبت برساند. فولاد خوزستان 137 پروژه را تاکنون به اتمام رسانیده است که تعداد 25 پروژه در سال جاری به پایان رسید. مهمترین پروژه فخوز، مگامدول آهن اسفنجی زمزم دو است. پروژه های تعریف شده برای فخوز ، آورده 30 همتی دارد.
در سال جاری فاز اول واحد فولاد سازی فولاد شادگان به مرحله بهره برداری رسید. همچنین این مجتمع بزرگ صنعتی در جنوب کشور، هماکنون پیشرو در محصولات و فناوری بومیسازی است.
در جریان این بازدید سهامداران فخوز اطلاع یافتند که کسب 25 درصدی بازار فولاد کشور با دستیابی به سیزده میلیون و 600 هزار تُن فولاد، گام چهارم توسعه فولاد خوزستان به شمار میرود که امروز با اجرای طرحهای توسعه پایهگذاری شده است. فخوز در سال جاری 44 پروژه را به اتمام رسانده و 57 طرح در دست اجرا و 34 پروژه زیست محیطی دارد.
از سویی دیگر بزرگترین مگامدول آهن اسفنجی یعنی طرح زمزم سه با تولید سالانه دو میلیون تُن، احداث ماشین ریختهگری اسلب عریض، احداث کارخانه اکسیژن 4، احداث نیروگاه اختصاصی به ظرفیت اسمی 1020 مگاوات در دو مرحله، تملک معادن در نقاط مختلف کشور، مشارکت در طرح اکتشافی پهنهی جغرافیایی آباده _ جازموریان، حرکت به سمت انقلاب صنعتی چهارم و صدها طرح توسعهای دیگر با در نظر گرفتن شرایط زیستمحیطی، مواردی هستند که فولاد خوزستان را به یک کارگاه بزرگ توسعه پایدار تبدیل کرده است.
شرکت فولاد خوزستان در حال حاضر به عنوان صادرکننده برتر کشور از میان پانصد شرکت است. فخوز بزرگترین عرضهکننده شمش صادراتی فولاد ایران است که با صادرات یک میلیارد و سیصد میلیون دلاری موفق شد در سال 1400 معادل سه درصد تولید ناخالص ملی را به ثبت برساند. این شرکت 30 قراداد صادراتی و 280 قرداد داخلی تاکنون منعقد کرده است.
بنابر اعلام مدیرعامل فولاد خوزستان در این مراسم، قطعی برق منجر به کاهش تولید 545 میلیون تنی شده و 11همت از میزان فروش کاهش یافت، اما با اخذ برخی سیاست ها، فولاد خوزستان ظرفیت تولید را از 3,8 میلیون تن به 4میلیون تن رساند.
امین ابراهیمی با تاکید بر اینکه صدور مجوزهای اکتشاف محدود و مدیریت شود، در جمع سهامداران فخوز، گفت: فولاد خوزستان با ورود به حوزه معدن، 2 معدن را تملک کرده و تملک 10 معدن را در برنامه خود دارد. با توجه به اینکه محورهای اکتشاف مازاد توان برداشت است، توسعه معادن خوزستان برای اکتشاف و فرآوری احداث شد. اولین دستگاه توسط شرکت فولاد خوزستان برای اکتشاف وارد شد و آباده جازموریان به پروانه اکتشاف رسید.
فولاد خوزستان در سال جاری مجددا، افزایش سرمایه از محل سود انباشته دارد. به همین منظور و به گفته عضو هیات مدیره فولاد خوزستان، فخوز تقویت پیوسته زیرساختها را در دستور کار دارد. در همین راستا، انواع اقدامات از تقویت بازارگردان و انتشار اوراق اجرا شد. در فولاد خوزستان برای اولین بار ارتقاء روابط شرکت و سهامداران اجرا شده است و با ارتباط موثر با بازار، ارزش شرکت به ارزش واقعی خود خواهد رسید.
0 دیدگاه