به گزارش خبرنگار روابط گستر؛ عبدالمجید اجتهادی مدیرعامل سازمان اموال تملیکی در نشست خبری صبح امروز – شنبه 12 شهریور – که با حضور اصحاب رسانه برگزار شد ضمن اشاره به نقش و جایگاه رسانه جهت آگاهی بخشی و اطلاع رسانی جامعه گفت: ما نیز در سازمان اموال تملیکی همواره در تلاش بودیم ارتباط موثر و مثمر ثمری را با رسانه ها و خبرنگاران برقرار کنیم.
اجتهادی با بیان این مطلب که اخبار خوش و امیدوارکننده ای در سازمان اموال تملیکی طی 10ماه گذشته ایجاد شده است، افزود: این مهم در نتیجه تعامل همه دستگاه ها اعم از قوه مجریه و قوه قضایه محقق شده است. برای نمونه دستور ویژه رییس جمهور در دومین سفر خود به استان بوشهر ، زمینه ساز و پایه گذار اقدامات تحولی دراین سازمان شد.
مدیرعامل سازمان اموال تملیکی افزود: در همین زمینه با ورود رییس قوه قضائیه بخشی از مشکلاتی که برای تعیین و تکلیف کلاها وجود داشت به واسطه آرا و دستورات قضائی که باید صادر می شد، مرتفع شد و تعامل خوب و مثبتی فی مابین قوه مجریه و قضائیه برقرار شد؛ نتیجه آن تعیین تکلیف برخی از کالاهایی بود که شاید به مدت دو دهه در انبارهای عمومی، بنادر و سازمان اموال تملیکی قرار داشتند.
وی اضافه کرد: رییس جمهور در سفر استانی خود به بوشهر در مهر 1400بر ضرورت اصلاح ساختار سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی تاکید کرد. در همین رابطه اقدامات لازم صورت گرفت که بی تردید نقش انکارناپذیر و موثری را در تعیین و تکلیف کالاها دارد در همین راستا در گمرک شهید رجایی اداره اموال تملیکی تشکیل شد.
مدیرعامل سازمان اموال تملیکی گفت: طی روزهای گذشته حدود 2هزار و 200 تن کالایی که برخی از این کالاها حدود 20سال در کمرگ شهید رجایی مانده و فاسد شده بود و بسیاری از این کالاها مواد خوراکی بودند و قرار بود به صورت قانونی وارد کشور شوند، با اقدامات بهینه حدود 350 کانتینر از این کالاها امحاء شد. امحای این کالاها با هزینه همراه است اما تنها حسن آن باز شدن فضای انبارهاست.
اجتهادی گفت: بر اساس تعاملی که با سازمان امور استخدامی کشور برقرار شد امید است در پایان6ماهه نخست سالجاری همه ادارات این سازمان در استانها با ساختار جدید تشکیل شوند.
وی اظهارداشت: اصلاح قوانین و مقررات دستور دیگر رئیس جمهور در سفر استانی بود که این مهم نیز در دولت سیزدهم انجام شد و لایحه دوفوریتی دولت تصویب و به مجلس ارسال کرد و امید است هرچه سریع تر این لایحه در مجلس شورای اسلامی اعلام وصول و به سرانجام برسد.
وی با اشاره به مشکلات پیش رو در عرضه کالاهای این سازمان در بورس کالا، ادامه داد: ساماندهی انبار ها و تسریع در تعیین تکلیف کالا موضوع دیگری است که در دستور کار قرار گرفت، در این زمینه اتفاق های خوبی را شاهد بودیم. اولین محموله کالاهای در اختیار اموال تملیکی در بورس کالا عرضه شد که نسبتا موفق شد و امید است از این درگاه شاهد عرضه شفاف کالاها باشیم .
مدیرعامل سازمان اموال تملیکی یادآور شد: آزبست هایی که از اواخر دهه80 در گمرک مانده بود موضوع مهم دیگری بود که این امر با رعایت همه مقررات حل و فصل شد و این کالا فروخته و از کشور خارج شد.
وی اضافه کرد: موضوع امحای خودروها با موافقت و مخالف هایی همراه شد . این امر تکلیف قانونی بود که برای اولین بار در این سازمان به صورت نسبی اتفاق افتاد. در همین زمینه مصوبه ای در هفته گذشته به منظور در اختیار قرار دادن موتور و گیربکس خودروها به دانشگاه های برتر صنعتی نهایی شد.
به گفته مدیرعامل سازمان اموال تملیکی ، بیش از 12هزار متر مربع به ظرفیت انبارها به واسطه ساماندهی و قفسه بندی اضافه شده است که این مهم در مدت مشابه بی سابقه است.
اجتهادی با بیان این مطلب که در یک سال فعالیت دولت سیزدهم حدود 11 هزار میلیارد تومان کالا در سازمان اموال تملیکی تعیین تکلیف شده است، گفت: طی این مدت 105درصد با افزایش انهدام کالا مواجه شدیم البته فروش 159 درصد افزایش یافت و به طور کلی شاخص تعیین تکلیف کالا 63درصد رشد پیدا کرد.
وی گفت: در 5ماهه سال1401 در بحث تشکیل پروند 204 درصد افزایش را تجربه کردیم این مهم نشان دهنده این است که دستگاه هایی که در تجارت خارجی دخیل هستند اقداماتی را در دستور کار خود قرار دهند دیگر شاهد هدر رفت اموال دولتی نباشیم.
اجتهادی خاطرنشان کرد: طی همین بازه زمانی در بحث فروش 193 درصد با افزایش روبرو شدیم و در حوزه تعیین تکلیف کالاها طی 5ماهه نخست سالجاری 89درصد رشد را تجریه کردیم.
0 دیدگاه