عکسی از کتایون ریاحی و رحیم نوروزی که در سریال پس از باران همکاری داشتند بسیار پربازدید شده است. کتایون ریاحی بازیگر سینما و تلویزیون متولد 10 دی سال 1340 در تهران است. کتایون ریاحی یک پسر به نام پوریا دارد که موسیقی دان است و در زمینه موسیقی تحصیلات دانشگاهی دارد. برادر کتایون ریاحی، علیرضا ریاحی نام دارد که او هم بازیگر است. پدر و مادرش شیرازی و گیلانی هستند. پدر کتایون ریاحی اردشیر ریاحی پزشک ارتوپد در بیمارستان چمران شیراز و مادر کتایون ریاحی گیتی ریاحی و همسرش هم یکی از سهام داران اصلی شرکت اویل ورد آمریکا می باشد.
ازدواج و طلاق کتایون
او قبل از اینکه تبدیل به چهره شود با فرشید ریحیمان ازدواج کرد و از او یک فرزند به نام پوریا دارد که در نهایت از هم جدا شدند.
او سپس با مسعود بهبهانی ازدواج کرد، که گفته می شود همسرش سهام دار اصلی شرکت اویل ورد آمریکا است و بیشتر در خارج از ایران زندگی می کند. شایعاتی مبنی بر جدا شدن از همسر دومش هم به گوش می رسد که تایید و یا تکذیب نشده است.
نویسندگی برای کودکان
او فعالیتش را با نوبسندگی برای کودکان شروع کرد. نخستین فیلمی که بازی کرد فیلم خبرچین بود که در نیمه راه متوقف شد و او برای بازی در فیام پاییزان انتخاب شد.
بازی در سریال پدرسالار
بازی در سریال پدرسالار توانست باعث مشهور شدن او شود و همچنین سریال های روزهای زندگی و به ویژه سریال پس از باران او را بیش از پیش معروف کردند و از او چهره ساختند. بازی او در سریال شب دهم هم دیدنی بود.
بازی در فیلم شام آخر
کتایون ریاحی بعد از 5 سال دوری از سینما با بازی در شام آخر یکی از مهمترین نقش هایش را بازی کرد و به دلیل بازی در این فیلم نامزد بهترین بازی نقش اول زن از دوره 20 جشنواره فیلم فجر شد.
فیلم این زن حرف نمی زند هم دیگر فیلم او بود که توانایی های او را نشان داد. او برای بازی در این فیلم نامزد جایزه از هفتمین جشن خانه سینما شد.
آخرین سریالی که از او پخش شد
آخرین سریالی که از او پخش شد سریل یوسف پیامبر بود که در نقش زلیخا ایفای نقش کرد. او در خرداد سال 1388 طی یادداشتی کناره گیری اش را از دنیای بازیگری اعلام کرد.
او پس از سریال یوسف پیامبر از بازیگری کناره گیری کرد.
فرج الله سلحشور کارگردان سریال یوسف پیامبر در مورد کناره گیری کتایون ریاحی از بازیگری گفت :
خانم ریاحی پس از سریال یوسف پیامبر گفت دیگر نمیتوانم فضاهای موجود سینما را تحمل کنم و از حرفه بازیگری کنارهگیری کرد. چون در فیلم حضرت یوسف مسائل معنوی، آرامش، احترام، حیا و حجاب مطرح بود و وی نمیتوانست صحنههای دیگر را تحمل کند، گفت: دیگر نمیخواهم کار کنم و میخواهم شیرینی سریال یوسف پیامبر در ذائقه من بماند.
بازگشت دوباره به تلویزیون
او بعد از مدت ها در تاریخ 15 تیر سال 95 در برنامه خندوانه حاضر شد و اعلام کرد که می تواند مجددا به کار خود ادامه دهد و بعد از چند وقت در قاب تلویزیون حاضر شد.
شباهت به همسر ابی و دردسر برای وی
در فروردین سال 92 عکس های از کنسرت ابی در شهر لس آنجلسی منتشر شد که خانمی بدون حجاب را در کنار ابی نشان می داد که بسیار به کتایون ریاحی شباهت داشت. انتشار این عکس ها باعث واکنش هایی از سوی سایت های خبری و فرج الله سلحشور شد.
فرج الله سلحشور قبل از تایید و یا تکذیب کردن این حضور توسط کتایون ریاحی چنین گفت :این اتفاق مطلب ما را تأیید میکند که در شرایط فعلی و با این جریان، عوامل سینمای ما نمیتوانند درست رفتار کنند و این سینماست که معمولاً سینماگرانش را در آلودگی و فساد خودش غرق میکند. حال فرقی ندارد که آن بازیگر «یوسف» باشد یا فرد دیگری
همزمان با این سخنان، سرادر منتظرالمهدی، معاون اجتماعی نیروی انتظامی از برخورد با مسئله پوشش بازیگران سینما در خارج از کشور از طذیق اینترپل گفت :
همزمان سردار منتظرالمهدی، معاون اجتماعی نیروی انتظامی از برخورد با مسئله پوشش بازیگران سینما در خارج از کشور از طریق اینترپل گفت:
بدحجابی هنرمندان در فستیوالهای خارجی را از طریق پلیس بینالملل (اینترپل) پیگیری کرده و به آن رسیدگی میکنیم.در واکنش به این بحث ها کتایون ریاحی این قضیه را تکذیب کرد و در این مورد گفت :
عکسهای منتشر شده از من در فضای مجازی صحت ندارد. متأسفم از اینکه در جامعه مترقی ایران، برخی از مردم از روی بیخبری و بیاطلاعی در صدد تخریب چهرههای شناخته شده هستند
در آخر معلوم شد که عکس ها متعلق به مهشید برومند، همسر دوم ابی می باشد.
کتاب های کتایون ریاحی
کتایون ریاحی در سال 93 دو کتاب منتشر کرد. نخستین عنوان یک پنجره برای من با طراح جلدی از عباس کیارستمی و شامل هشت نمایشنامه می باشد که از سوی انتشارات شمع و مه منتشر شد. کتاب دوم هم یک داستان کودکانه با نام ماهی قرمز کوچولو با تصویرگری نگین احتسابیان است که از سوی انتشارات شمع و ومه به بازار عرضه شد.
فیلم و سریال های کتایون ریاحی
در این بخش هم فیلم ها و سریال های کتایون ریاحی را به شما معرفی می کنیم.
سینمایی
1387 – دعوت (ابراهیم حاتمیکیا)
1387 – شیرین (عباس کیارستمی)
1382 – تارا و تب توت فرنگی (سعید سهیلی)
1381 – این زن حرف نمیزند (احمد امینی)
1381 – بانوی من (یدالله صمدی)
1381 – جایی (مهدی کرمپور)
1380 – شام آخر (فریدون جیرانی)
1375 – لاکپشت (علی شاهحاتمی)
1374 – ماه مهربان (قاسم جعفری)
1371 – قافله (مجید جوانمرد)
1371 – تماس شیطانی (حسن قلیزاده)
1369 – حکایت آن مرد خوشبخت (رضا حیدرنژاد)
1369 – آپارتمان شماره 13 (یدالله صمدی)
1367 – کشتی آنجلیکا (محمدرضا بزرگ نیا)
1367 – آخرین لحظه (فرخ انصاری بصیر)
1366 – غریبه (رحمان رضایی (کارگردان))
1366 – خبرچین (نصرتالله زمردیان، مازیار پرتو)
1366 – پاییزان (رسول صدرعاملی)
سریال ها
1386–1387یوسف پیامبر فرج الله سلحشور
1384مرده متحرک رضا کریمی
1380شب ده محسن فتحی
1378–1381روشن تر از خاموشیحسن فتحی
1378–1379پس از باران سعید سلطانی
1377–1378روزهای زندگی سیروس مقدم
1377خبرنگار خارجی محمدحسین لطیفی
1376–1377فردا دیر است حسن فتحیشبکه 3
1376–1377شرکت عبدالله باکیده
1375–1376بازگشت پرستوها ابوالقاسم طالبی
1375پهلوانان نمی میرند حسن فتحی
1375صدای صنوبر شاپور قریب
1373عاطفه حسن فتحی
1373پدر سالار اکبر خواجویی
1372همسایه هاحسن فتحی
1371دردسرمجید ماهیچی
1365–1364سایهٔ همسایه اسماعیل خلج
0 دیدگاه