به گزارش روابط گستر؛ نمایشگاه کتاب امسال به دو صورت حضوری و مجازی آغاز شده است. پیشتر در مطلبی راه های شرکت در نمایشگاه کتاب به صورت حضوری را اعلام کردیم. اما هم میهنان عزیز می توانند برای شرکت در نمایشگاه کتاب امسال به صورت مجازی نیز شرکت کنند.
لازم به ذکر است که سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، به دو صورت حضوری و مجازی برپا شده و نمایشگاه مجازی برای آن عده از افرادی است که به هر علتی توانایی حضور در محل نمایشگاه را ندارند، بر این اساس، بناست هرآنچه در نمایشگاه حضوری عرضه میشود در نمایشگاه مجازی نیز ارائه شود،
علاقهمندان از طریق آدرس www.book.icfi.ir میتوانند از امکانات این پایگاه به صورت 24 ساعته استفاده کنند 1401
این سامانه بخش فروش مجازی سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران است
همچنین مخاطبان کتاب میتوانند از امروز با مراجعه به سایت ketab.ir کتابهای مورد نیازشان را سفارش دهند.
تمامی فعالیتهای اجرایی سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران براساس جدول زمان بندی انجام شده و علیرغم تأخیر ثبت نام ناشران در نمایشگاه به دلیل شیوع بیماری کرونا در کشور برنامه ریزیهای منظم و منسجمی برای برپایی غرفهها و نصب راهنمای غرفهها انجام شده است.
یارانه خرید و آثار
امسال یارانههایی که برای پست وجود دارد افزایش پیدا کرده است. در دومین دوره نمایشگاه مجازی کتاب تهران ارسال بسته ناشران تا 50 هزار تومان رایگان بود اما امسال این هزینه تا 75 هزار تومان برای ناشران رایگان است. در شهرهایی که تعداد ناشران زیاد است ما جایگاههای سیار پست را خواهیم داشت.
در سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران علاوه بر ناشران عمومی، کودک و نوجوان، دانشگاهی و ناشران خارجی، شاهد حضور ناشران دیجیتال هم هستیم.
سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از بیستویکم تا سیویکم اردیبهشت ماه 1401 در دو بخش حضوری در مصلای امام خمینی(ره) و مجازی در سامانه ketab.ir برگزار میشود.
در نخستین روز نمایشگاه بینالمللی کتاب؛
بخش مجازی نمایشگاه کتاب حدود 50 هزار نسخه فروخت
نخستین نشست خبری سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب با حضور علی رمضانی قائم مقام نمایشگاه و مجید صحاف مدیر کمیته تبلیغات و اطلاعات رسانهای و فضای مجازی در نخستین روز نمایشگاه برگزار شد.
رمضانی قائم مقام نمایشگاه کتاب درباره جانمایی غرفههای اطلاعرسانی و تکمیل نبودن برخی از آنها با وجود ورود به ساعات پایانی نخستن روز نمایشگاه کتاب گفت: غرفههای اطلاعرسانی آخرین جایی است که نیاز به جانمایی دارد، همکاران در ارائه نقشه و پاسخگویی به مخاطبان مستقر هستند، راهنمای راهروها امشب وصل میشود.
قائم مقام سیوسومین دوره نمایشگاه بینالمللی درباره کمتوجهی مخاطبان و برخی از ناشران به رعایت پروتکلهای بهداشتی، بیان کرد: باید توجه داشت که در نخستین روز برگزاری نمایشگاه کتاب هستیم و عدم استفاده تعدادی از شهروندان از ماسک مختص نمایشگاه کتاب نیست، بلکه در بسیاری از اماکن عمومی مردم پروتکلهای بهداشتی را رعایت نمیکنند. البته از روزهای آینده ناظرانی برای تذکر به افرادی که پروتکلهای بهداشتی را رعایت نمیکنند؛ در نمایشگاه کتاب مستقر میکنیم.
دستگاه کارتخوان برخی از ناشران فعال نیست
رمضانی درباره چرایی فعال نبودن دستگاههای کارتخوان در برخی از غرفهها، بیان کرد: زیرساختهای مصلی امام خمینی (ره) برای برگزاری نمایشگاه کتاب طراحی نشدهاست. به همین دلیل طبیعی است که شاهد مشکلاتی در برگزاری این رویداد فرهنگی باشیم. البته زمانی را برای آمادگی ناشران اعلام کردهبودیم، اما برخی از ناشران دیرتر دست به کار شدند و حتی برخی امروز اقدام به چیدن غرفه کردند، به همین دلیل دستگاه کارتخوان برخی از آنان فعال نیست. بانک عامل تعهد داده دستگاه های کارتخوان فعال شوند.
به گفته رمضانی تعداد 2800 ناشر در سیوسومین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران شرکت کردند، از این تعداد 1100 ناشر در نمایشگاه مجازی و 1700 ناشر در بخش فیزیکی این نمایشگاه فعال هستند. تا ساعت 12 شب گذشته -20 اردیبهشت- نزدیک 80 درصد غرفهها تکمیل شدهبود و صبحگاه 21 اردیبهشت حدود 92 درصد ناشران غرفههای خود را تحویل گرفتند و آماده کردند. تعدادی از ناشران وجه اجاره غرفه را واریز کردند اما هنوز در نمایشگاه حضور ندارند. غرفههای این ناشران با ناشران متقاضی دریافت غرفه جابهجا خواهدشد.
580 هزار عنوان کتاب در بخش مجازی بارگذاری شدهاست
قائم مقام سیودومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با اعلام اینکه در روزهای آینده تبلیغات محیطی بیشتری در این نمایشگاه نصب خواهد شد، ادامه داد: در ابتدای ورودی نمایشگاه کتاب تبلیغات محیطی با موضوع تبلیغات بهداشتی برای دعوت مخاطبان نمایشگاه به رعایت پروتکلهای بهداشتی نصب شدهاست. تهویههای سالن شبستان و طبقه بالایی کار میکند و هوای مطبوعی را در نمایشگاه ایجاد کردهاست.
رمضانی در بیان آمار بخش مجازی نخستین روز نمایشگاه بینالمللی کتاب تا ساعت 17 عصر اعلام کرد: در این دوره از نمایشگاه 580 هزار عنوان کتاب در بخش مجازی بارگذاری شده و در دسترس مخاطبان قرار گرفتهاست. مبلغ قریب به 420 میلیون تومان از سراسر کشور از نمایشگاه مجازی خرید شدهاست. ناشران تا کنون توانستند 12 هزار و 500 بسته از 16 هزار و 500 بسته سفارش دادهشده را بستهبندی کنند و به سازمان پست تحویل بدهند. در مجموع 49 هزار و 694 نسخه کتاب در بخش مجازی فروخته شدهاست.
به گفته او به این دلیل که در نمایشگاه فیزیکی از دستگاه پوز برای خرید کتاب استفاده میشود، مسئولان نمیتوانند آمار دقیقی از فروش ارائه بدهند.
0 دیدگاه